SEMINARI SOBRE L'ENCÍCLICA DEL PAPA, LAUDATO SI, Lloat sigueu, Senyor meu

L’Encíclica del Papa Francesc recorda que la terra, la nostra casa comuna, «també és com una germana, amb qui compartim l’existència, i com una mare bella que ens acull entre els seus braços». «Aquesta germana clama pel mal que li provoquem, a causa de l’ús d’irresponsable i de l’abús dels béns que Déu ha posat en ella». El seu crit, juntament amb el dels pobres, interpel·la la nostra consciència «a reconèixer els pecats contra la creació». El Papa ens ho recorda tot prenent les paraules del Patriarca Ecumènic Bartomeu de Constantinoble: «Que els éssers humans destrueixin la diversitat biològica [...]; contribueixin al canvi climàtic [...] contaminin l’aigua, el sòl, l’aire: Tot això és pecat».

I proposa que la resposta adequada a aquesta presa de consciència és aquella que ja sant Joan Pau II anomenava «una conversió ecològica mundial». En aquest sentit, Sant Francesc d’Assis és «l’exemple per excel·lència de l’atenció al que és feble i d’una ecologia integral, viscuda amb joia i autenticitat. [...] En ell s’hi descobreix fins a quin punt són inseparables la preocupació per la natura, la justícia envers els pobres, el compromís amb la societat i la pau interior».

Dimarts  dies 3, 10 i 17 de novembre, a les 19,00h.

seminari de reflexió per compartir l'estudi personal sobre l'encíclica., coordina Margarita Bartolomé. Es comunicarà el treball previ a cada sessió.

Dissabte dia 21, a les 17,30h.

         conferència -col·loqui a càrrec de Mn. Peio Sánchez

 

 

 

HORARIO DE

 

RECEPCIÓN 

   

Miércoles  

Jueves   

 

de 18 a 20 h.

 

 

sábados

 

 de 18 a 19.30 h.

 

_______________ 

 

contacte:   comunitatpassatge@comunitatpassatge.org

 

 

  TF. 676 09 19 64

 

  

___________

 

 PARA RECIBIR INFORMACIÓN

 

SEMANAL DE ACTIVIDADES

 

envianos un correo con tu dirección electrónica  a:

 

 comunitatpassatge @

comunitatpassatge.org

____________

Suscríbete a nuestro boletín