El fill de Saül

 


 (2015) - László Nemes. 107 min

 

 

Oscar 2015 a la millor pel·lícula de parla no anglesa. El profund calat moral no només passa per una descripció de l'abast del mal al camp de concentració d’Auschwitz, sinó que també esdevé una recerca desesperada d'una gairebé impossible i religiosa bondat. La profunditat de l'abisme, el ressò dels crits de l'infern i la nit de la crueltat ho van cobrint tot. Com les foses en negre que divideixen la trama. Només s'obre una petita escletxa, potser una bogeria, potser un somriure esbossat, una llum infinitesimal. És possible rescatar la humanitat? Queda algun bri de vida en l’ésser humà?

 

Mater Salvatoris

 (2015) - Marc Barceló. 17min

Un nen solitari. Un poble aïllat als Pirineus. Una mare ha mort. El vent, que es fa veu del silenci, sembra la culpa i la desolació. "Mater Salvatoris", curtmetratge de graduació de  Marc Barceló, va rebre el premi a Millor Curtmetratge al FIC-CAT (Festival Internacional de cinema en català), el premi Unilabur al Cortada-Festival de Cortos de Vitoria, el premi a Millor Curtmetratge Internacional al FICME de Colòmbia i premi del públic al Kinoarte (Brasil), a més de ser finalista al Tel Aviv International Student Film Festival. "Mater Salvatoris" ha estat estrenat al Canal 33.

 

Storm: Letter of fire

 

(2017) - Dennis Bots. 100 min

Pel·lícula d'aventures que ens trasllada al segle XVI, en el temps de la Reforma protestant, una època en què la llibertat d’expressió estava amenaçada a Europa. Gràcies al descobriment de la impremta, és possible per primer cop a la història difondre les idees a gran escala. El petit Storm, fill de l'impressor Klaas, posseeix una carta oculta del mateix Martí Luter, i per aquesta raó és perseguit per la Inquisició. Ajudat per Marieke, una misteriosa noia que viu a les clavegueres subterrànies d'Anvers, prova d'aconseguir que aquest text surti a la llum. La pel·lícula constitueix un cant a la llibertat.

 

Lo que de verdad importa

(2017) – Paco Arango. 113 min

L’Alec és un enginyer mecànic anglès amb una vida feta un embolic: sentimentalment va de parella en parella; el seu negoci –una botiga de reparació d’aparells elèctrics– és una ruïna i, per si no n'hi hagués prou, és addicte a les apostes. Quan tot s'esfondra, apareix un oncle-àngel que li proposa una opció per salvar-lo de l'enfonsament. Després de l'èxit de Maktub, Paco Arango es mou entre la comèdia i el drama, el realisme màgic i l'efectivisme hollywoodià. La intenció és clara: commoure els cors per ajudar en la lluita contra la malaltia i el dolor, especialment dels nens.

 

 

 

 

propers

 

mesos

 

 

 

activitats

 

 

 

 

SETEM - 19

 

 

 

OCTUB - 19

 

 

 

NOVEM- 19

 

 

 

DECEM - 19

 

 

GENER - 20

 

 

 

FEBRER- 20

 

 

MARÇ   - 20

 

 

ABRIL  - 20

 

 

JUNY   - 20  

 

 

 

 

Església de Barcelona 

 

 

 

 

HORARI DE

 

RECEPCIÓ 

   

dimecres  

dijous   

 

de 18 a 20 h.

 

 

dissabtes

 

 de 18 a 19.30 h.

 

_______________ 

 

contacte:   comunitatpassatge@comunitatpassatge.org

 

 

  TF. 676 09 19 64

 

  

___________

 

 PER REBRE INFORMACIÓ

 

SETMANAL D'ACTIVITATS

 

envian's un correu amb la teva adreça electrònica a:

 

 comunitatpassatge@

comunitatpassatge.org

____________

Suscríbete a nuestro boletín