SORTIDA A MO N I S T R OL

13/4/2014

A tres quarts de nou del matí un petit grup de caminants (creieu-me que se'm fa estrany escriure un petit grup; no hi estic acostumat) emprenen el carrilet de la Plaça Espanya per donar-se un passeig per les terres de Monistrol, als peus de la nostra estimada Moreneta.

A l'arribar com és normal anàrem a esmorzar a un lloc molt acollidor i bonic, que bé hi vàrem estar!, però noiets i noietes calia no adormir-se que el dia era esplèndid i el paisatge ben bé que s'ho valia. 

  El caminet era estretet però de bon passar, i tal com en ensenyà una figuera de moro, marxàvem d’un en un, semblava que anàvem en processor i perquè no hi hagi dubtes les càmeres ens agafaren pel davant i pel darrera.

   Tranquils, no tot van ser flors i violes. Quant el camí és va fer ample, ens trobarem amb un control d’avituallament d'una cursa de bicicletes que venien de Collbató i donaren la volta al massís de Montserrat; res a dir, caminàrem per la vorera i tots contents. Però de sobte ens trobàrem en la regió dels grans llacs, el camí n’estava ple, i una miqueta més i us quedeu sense cronista, quin descans!  Jajaja.

Després de les peripècies, aquest cronista ja en va tenir prou i tal com ho tenia previst, enfilà el camí de l’estació amb altres senderistes per tornar a casa.

Però com van haver altres amics que van voler seguir gaudint del plaer de la natura, es van quedar a dinar en aquell bonic xeringuito. I com estic segur que el bon humor hi va estar present, em permeto deixar oberta aquesta crònica per si algú hi vol afegir la seva.

  

HORARI DE

 

RECEPCIÓ

    

Disabtes

 

 de 18 a 19.30h.

 _______________ 

 

contacte:    gestiocentrepassatge@gmail.com

 

 

  TF. 676 09 19 64

  

___________

 

 PER REBRE INFORMACIÓ

 

escriu a

 

 gestiocentrepassatge @gmail.com

___________

Suscríbete a nuestro boletín