Per Montcada els voltants del “Rec comtal”                   8 de novembre del 2015

A quarts de nou del matí a l’estació de Sants de Barcelona, hi havia un grup de gent guapa, alegre, trempada i amb moltes ganes de passar-ho bé. Segur que ja sabeu... quin grup era? Sí, els senderistes del Centre Passatge. Estaven a punt de pujar al tren en direcció a Montcada, ja que tenien com objectiu donar una passejada seguint el Rec Comtal.

 

D’acord amb el programa previst, ens vam encaminar en primer lloc cap a la “Casa de la Mina”. En els seus peus, és on se’ns donà a conèixer el nostre objectiu: “El Rec Comtal”. El lloc era encantador i la casa també.

Uns pocs van començar llegint els panels,en els que s’explica el seu recorregut, els fets més importants de la seva historia…..Al ratet, ja erem majoria els qu’els llegiam. ¡Que per això hi eran!.

 

Desprès d’esmorzar ens encaminàrem cap a la “Casa de les Aigües”, ¡sorpresa! ens la van trobar que estava tancada. Però tranquils, la providència actuà i tot és va resoldre satisfactòriament.

Vàrem poder visitar-la i el nostre amic Manel, ens va fer de cicerone  d’una manera molt didàctica. La visita va ser molt enriquidora, tothom quedà molt satisfet. Tan sols teniu que veure las cares de contents que posem a la fotografia. Això ho diu tot.

Manquen  2 fotògrafs

 

El camí de tornada fins a Torre Baró, és força bonic. El rec agraït ens regala amb raconets deliciosos i per acabar amb un prat en el que picotejaven un gall, una gallina, ànecs i, com no! també coloms.     

Per acabar, un suggeriment per a l’equip organitzador: a la propera sortida no hi convideu la boira, en el seu lloc “el solet”.

Fins aviat, si a Déu plau.  

  

 

 

contacte:    gestiocentrepassatge@gmail.com

 

 

  TF. 676 09 19 64

  

___________